Akció!

Brazil Fazenda Miaki Yellow Bourbon 250g

Ft2900

Brazil csavar!

Kiváló alap kávé egy kis narancsos felütéssel! Édes, testes, mogyorós ízvilág!

Kézzel szedett, fenntartható gazdaságból származó tökéletes zöld kávé világos eszpresszó pörköléssel, fémmentes csomagolásban.

 

Ország: Brazília

Ízjegyek: Mogyoró, tejcsokoládé és narancs.

Régió: Minas Gerais

Tengerszint feletti magasság: 1.050 – 1.250 méter

Fajta: Yellow Bourbon

Feldolgozási mód: Pulped natural

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Miaki farmjának nem véletlenül van japán csengése, hiszen a Miaki család Japánból származik. Először Parana régióban kezdtek el termelni, majd egy a 70-es években bekövetkezett fagykár következtében áttelepültek Cerrado de Minas Gerais régióba. Innen pedig délebbre, Cerrado régióba tették át a székhelyüket. Itt 1980-tól termesztenek kávét.

A Miaki farmon csak kézzel végzik a betakarítást, így ezen problémák előfordulásának a lehetősége a minimálisra csökken. Ebbe a LOT-ba csak Yellow Bourbon variáns került.

A tengerszint feletti magasság, a vulkanikus talaj és a variánsok összjátéka eredményeképpen egy testes, némileg gyümölcsös kávét kapunk (főként aszalt gyümölcsök és citrusok).

Továbbá megjelenik az édes íz is, hiszen a LOT-ot naturál / száraz és pulped naturál eljárással dolgozták fel. Ez a mód a legelterjedtebb Brazíliában, ráadásul Minas Gerais régió éghajlata kiváló ehhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brazil Fazenda Miaki Yellow Bourbon 250g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.