Kávés konzultáció, kávézónyitás, fejlesztés, tanácsasás

Megjelenítés: 1 -5 / 5 eredmények
Blog

Minden, amit a kávé őrlésről tudni akartál!

Ebben az adásban körüljárjuk a kávékészítés egyik méltánytalanul elhanyagolt kellékét, az őrlőt. Sokan nem is gondolják, hogy ez az eszköz akár fontosabb szereplő is lehet a jó kávé elkészítésében, mint maga a kávégép. Ha tetszik, amit látsz, lécci, iratkozz fel a csartornánkra. Kávéval kapcsolatos kérdésekkel, oktatással kapcsolatban keressetek bátran!

AVX EM TB1 Kávégép
Blog

Otthoni presszóképes kávégép-szett 100 000 forintért?

Sokaknál lélektani határ a 100 000 forintos összeg. Ebben a bemutatóban egy olyan szettről olvashattok, ami alternatíva lehet a használt gépeknek. Nem lett világmegváltó a szegedi kávégép, de az érem egyik oldala mégis kissé súlyosabbra sikeredett. Hogy melyik? Nos az kiderül a szövegből. A legegyszerűbb lenne vaskos cinizmussal szidni, kiemelni a kevésbé sikerült oldalát ennek a …

Blog

Kávés sörök, sörös kávé

karpatikaligula2020. november 22. 10:10 De mit iszik a pörkölőmester egy hosszú hét után, ha legurítana pár sört? Kávés sör kóstoló következik szubjktív módon.  Ha tetszik, amit csinálok, kérlek iratkozz fel a youtube csatornámra, lájkolj és kommentelj!

Blog

Kávégép használati konzultáció – online is!

Home Barista, Kávégép használat, Kávé tanácsadás, Vásárlási tanácsadás! Most komolyan: elköltöttél több százezret szuper kávégépekre, de mégsem úgy jön le a presszó, ahogy szeretnéd?  Vagy még csak szeretnél beruházni, de nem tudod, mi érné meg jobban? Akkor hajrá, kattints, és segítek helyre tenni a dolgokat!  Nem bullshit, nem filozofálás, hanem konkrét segítség bármilyen géppark esetében. Hogy …

Blog

Cofffriends – elindult Youtube csatornánk

Youtube premier! Március nyolcadikán, 16:00-kor elindult vadonatúj koffeinben tocsogó, kávéban lubickoló, lattéban úszó, kávégépekkel zsonglőrködő, őrlőkkel machináló, eszpresszós okosságokkal teli Youtube csatornánkat! Kövessetek minket, iratkozzatok fel, lájkoljatok, osszatok és ami a legfontosabb: kávézzunk okossan!